Communicatiespecialist, tekstschrijver én (web)redacteur

Mijn naam is Leyla Pelsman, freelance communicatiespecialist, copywriter én redacteur. Een betrokken, creatieve en waardengedreven partner als het gaat om communicatie én tekstwerk. Of je nu groot of klein onderneemt, tijdelijk extra ondersteuning zoekt voor je communicatieafdeling, een commerciële of ideële boodschap hebt. Ik denk graag met je mee over je communicatie en schrijf de wervende teksten die naadloos aansluiten bij de identiteit van je organisatie. En is die nog niet helemaal helder, dan help ik ook graag een stukje eigenheid creëren. Natuurlijk altijd in nauw overleg met jou, want jij bent uniek!

Marketingcommunicatie en copywriting voor web & print

Na mijn studie Communicatiemanagement aan de Haagse Hogeschool werkte ik in uiteenlopende communicatiefuncties. Aan bureau- én adverteerderszijde. Binnen het bedrijfsleven, het onderwijs en bij de overheid. Ondertussen volgde ik aanvullende opleidingen op het gebied van marketingcommunicatie, copywriting en online marketing. De periode als copywriter/eindredacteur bij marlies|dekkers bevestigde mijn liefde voor het schrijven van pakkende teksten. Na vijftien jaar in de communicatie startte ik met De Juiste Toon. Sindsdien werk ik met plezier als freelance copywriter/communicatieadviseur.

Creatieve copywriter met commerciële mindset

Als creatieve copywriter met een groot inlevingsvermogen kan ik ervan genieten als je communicatie én tekstwerk helemaal klopt. Wanneer je als lezer primaire vragen snel beantwoord ziet en je zin hebt verder te lezen. Ik ben gek op het ‘schrijven in hapklare brokken’ en ‘tekstschrijven op de vierkante centimeter’. Op zichzelf staande teksten die ook afzonderlijk kunnen worden ingezet zonder aan kracht te verliezen. Teksten die lekker lopen en aansluiten bij de verwachtingen van de doelgroep. Aansprekende verleidelijke teksten met geen woord te veel die toch volledig en vindbaar zijn. Daarvan word ik blij :-).

Heb je een communicatie- en/of tekstvraag? Bel of mail me om van gedachten te wisselen.